Den gamle uthusbebyggelsen nord for næringslokalene til Finsbråten på Gruemyra skal rives. Eiendommen på Gruemyra eies av Finsbråten Eiendom, men leies ut til pølsefabrikken som er overtatt av Scandza AS. 

– Planen er å legge til rette for 12–15 leiligheter, forteller medeier Jan-Arne Finsbråten.

Arbeidet med detaljreguleringen har startet. Den dekker flere eiendommer og et areal på neste 12 dekar.

– Planen vil etter kommunens ønske muliggjøre konsentrert småhusbebyggelse også på de to nærmeste boligeiendommene uten at reguleringen får direkte konsekvenser for nåværende bruk, opplyses det i varselet om reguleringsoppstart.

– Det området vi tenker å bebygge, er ikke på mer enn rundt tre dekar, poengterer Finsbråten.

Det er ikke satt noen tidsplan for utbyggingen,

– Vi har ikke engang bestemt oss for om vi skal stå for utbyggingen sjøl eller selge tomtene, sier han.

Flere boligprosjekter er på gang i samme område.Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.