• OVERSVØMT. Nordre deler av Nils Davidsens veg ble oversvømt da hovedvannledningen ble gravd over.

Store deler av sørbygda i Eidsvoll ble rammet da hovedvannledningen ble gravd over.

Uhellet skjedde under vegarbeidene ved Sandhølet på Råholt der vegvesenet er i ferd med å anlegge busslommer.

- Vannet flommet ut i grøfta mellom Trondheimsvegen og gangvegen og oversvømte lokalvegen som går parallelt med Trondheimsvegen.

Da vi snakket med folk fra det kommunale vannverket, hadde de ennå ingen eksakt oversikt over hvor mange husstander som var berørt. Da jobbet man med å stenge av vannet på begge sider av bruddstedet for å lede vannet i motsatt retning.

- Det kan føre til noe misfarging når vannet kommer tilbake, får vi opplyst.

SISTE: Etter avstengingen, er det nå 24 husstander som er helt uten vann, opplyser vannverket.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.