Først meldteØst Politidistrikt om påkjørselen på Twitter. Påkjørselen skjedde søndag ettermiddag på Fylkesveg 180 ved Skrukkelisjøen i Hurdal.

- Flere sauer er påkjørt og drept på Fv180 ved Skrukkelisjøen. Uvisst hvem som har kjørt på dem da fører har kjørt videre uten å melde fra til politiet. Beitelaget i Hurdal er varslet og drar til stedet, skriver Øst Politidistrikt på Twitter.

Nå viser det seg at påkjørselen sannsynligvis var en smule overdrevet fra personen som meldte til politiet.

- Ingen sau som var drept. Vi var fire personer som gikk og leita i flere timer, uten å finne skadde eller drepte dyr. Mange av dyrene lå rett ut og sov når vi kom, så er ikke helt usannsynlig at dette har blitt misforstått som døde dyr, skriver en EUB-leser.

EUB følger saken!

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.