Regnværet har skapt trøbbel i trafikken på Øvre Romerike onsdag ettermiddag.

På E6 sydgående ved Nebbenes oppsto et trafikkuhell med en bil involvert. Ett felt i sørgående retning ble stengt en periode på grunn av uhellet. Årsaken til uhellet skal være mye vann i veibanen, melder politiet på Romerike på Twitter.

– 50 meter langt område som er dekket med vann. Mesta har mannskaper ute for å drenere bort vannet, skriver politiets operasjonsleder på Twitter.

Mye vann i veibanen

Politiet opplyser at det på E6 mellom Kløfta og Minnesund, i begge kjøreretninger, stedvis er mye vann i veibanen. 

Problemene med vann i kjørebanene skal strekke seg fra Minnesund i nord til Kløfta i sør, opplyser politiet som ber folk om å kjøre forsiktig og etter forholdene.

Store materielle skader

Kort tid etter uhellet på E6 måtte nødetatene rykke ut til E16 i nordgående retning ved Gardermoen.

Ifølge politiet var to biler involvert i ulykken.

Tre personer blir sjekket ut av helsevesenet og det skal være store materielle skader, skriver politiet på Twitter.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.