• VELTET. Lastebilen havnet utenfor vegen og veltet etter sammenstøtet med personbilen. Foto: Thomas Hansen

Det er meldt om flere trafikkulykker mandag morgen.

Øvre Romerike brann og redning/Ullensaker er i Algarheimsvegen etter at en lastebil veltet. Den skal først ha kollidert med en personbil. Det meldes ikke om personskade.

Det har vært flere trafikkulykker på E16 vest for Maura i morgentimene. Det skal ikke være personskade.

– Det startet med en varebil som kjørte av vegen om lag én kilometer vest for avkjøringen til Vollaugsmoen. Den dro med seg flere meter av viltgjerdet. Da politiet kom fra viste det seg at det var ytterligere to biler som hadde kjørt av vegen, opplyser Petter Olausson, operasjonsleder i Øst politidistrikt.

UTFORKJØRING E6

Politiet er også til stede ved en utforkjøring på E6 nordgående ved Langelandsfjellet Ullensaker. Kun en bil involvert, ikke personskade. Ifølge politiet er bilen godt av vegen.

Avkjøringen fra E6 mot Jessheim nord er sperret etter at en trailer står fast der.

Tidligere kjørte også en kassebil ut av E6 ved Jessheim nord.

PÅ TAKET ETTER ULYKKE

I Nannestad er både brann og politi på stedet etter at to biler var involvert i en ulykke. En av bilene havnet på taket. Det skal ikke være snakk om personskade.

UTFOR PÅ FV 33

En bil havnet litt etter klokken åtte utenfor fylkesveg 33 mellom Minnesund og Feiring. Ambulanse ble tilkalt, men det skal ifølge politiet heller ikke der ha vært personskader.

Litt før klokken halv elleve meldte politiet igjen om biler som står fast på Ei16 mellom Maura og Roa.

– De står og spinner på grunn av sommerdekk, skriver politiet på Twitter.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.