Det skulle hun visst da hun var 15 år og utplasseringselev.

Det hele startet på Dal med Oddhild Rynning. Etter det har butikken flyttet på seg flere ganger, men nå har den de siste fire årene holdt hus i Høgsethgården på Råholt.

Janna legger ikke skjul på at de opererer i et utfordrende marked. I dag er det blomster å få kjøpt nær sagt overalt.

- Florine har bestått på grunn av kjærlighet til og kunnskap om faget. Vi har et spesielt vareutvalg og har dedikerte ansatte, alle med utdannelse innen blomsterdekorasjon. Det trekker vi kunder på, sier innehaveren.

Forretningen har fire faglærte, en lærling og tre ekstrahjelper, i tillegg til Janna.

- Vi har med mennesker å gjøre når de er i kriser og når de er i glede. Vi skal kunne hjelpe dem med å forberede begravelser, konfirmasjon, dåp og bryllup. Vi skal vite hva kundene trenger. For at vi skal være konkurransedyktige, må vi hele tiden være på hugget, gi god service og levere førsteklasses varer, sier Janna.

LES OGSÅ: Knallsuksess for Råholt-dagene: - Denne dagen har vi ventet lenge på!

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.