Fløygir har vært stedet i Feiring hvor folk har møtt hverandre i glede og sorg. Etter den tragiske hendelsen mandag, hvor en mann har innrømmet å ha tatt livet av kona si, er en hel bygd i sorg. Drapet preger alle, og derfor har Feiringregjeringa invitert til åpent hus i Fløygir torsdag kveld – 31. august. Dit kan folk komme for å få en kaffetår og en kakebit, delta i samtale og få en klem til trøst.

I etterkant av hendelsen, har det dukket opp mange spørsmål som det er vanskelig å finne svar på. Derfor har Feringregjeringa invitert lensmann Jan Vidar Karlsen, ordfører John-Erik Vika, skolesjef Rune Holm og leder av kommunalt psykososialt krisetema, Kari-Bente Skråstad til møtet.

«Vi står sammen i gleder, og vi skal stå sammen i vanskelige tider. Hjertelig velkommen til alle», sier Feiringregjeringa.

LES OGSÅ: Kvinne drept i Feiring - ektemann pågrepet

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.