Kjell Mork har bodd i Eidsvoll i fem år, men har pendlet til jobb i Oslo fram til nylig. Nå har han tatt med seg baderomsfirmaet og åpnet butikk i Sundet. Første bad er allerede levert.

Aldri hatt butikk

Han hadde en stand i sommer, og merket allerede da at det var etterspørsel etter bad i Eidsvoll.

Mork har aldri hatt butikk tidligere, og hadde regnet med at det var stille og rolig de første dagene. Da skulle han nemlig få tatt igjen litt papirarbeid på kontoret, men det sier han at det ikke har vært tid til.

– Det er utrolig hvor mye det slo an, forteller den blide tømreren.

LES OGSÅ: Arvid Øgård har drevet Shell i Sundet i 50 år

Skape fagmiljø

Kjell Mork er opptatt av å samarbeide med de andre lokale aktørene. Han skal blant annet dele lokaler med murmester Kenneth Gulbrandsen fra Eidsvoll Takst og Boligkontroll. Mest for å være med å skape et fagmiljø, men også for å spare litt på husleia.

Også andre samarbeid har oppstått etter at Mork kom til Eidsvoll. Han skulle prise et bad på Hammerås, og hadde med seg et elektrofirma fra Oslo, men kunden mente at det var for dyrt. Så nå har Mork alliert seg med Sigvartsen Elektro fra Sundet.

– Vi vil lage litt samarbeid, forklarer han.

– Jeg priser alt

Mork vil at kunden skal slippe å shoppe rundt etter de forskjellige elementene til badet. At alt skal kunne gå gjennom ham. Selv om for eksempel Sigvartsen leverer det elektriske, og noen andre legger rør, skriver Mork ut én faktura.

– Kunden skal kunne komme til meg, og så priser jeg alt sammen, sier han.

LES OGSÅ: Julemarked i Sundet

– proffkveld

Den nystartede bedriften håper å utvide samarbeidet med andre håndverkere i Eidsvoll.

– På torsdag er det håndverkerkveld, sier Mork.

– Proffkveld, retter Gulbrandsen, som også er til stede. De ler begge to.

Til proffkvelden har de invitert Sigvartsen Elektro og andre håndverkere i Eidsvoll. Målet er å snakke om samarbeid, og hvordan de skal bli bedre for kunden.

FAKTA

  • Drevet siden 1997.
  • Åpnet sin første butikk i Wergelandsgata i Sundet forrige lørdag.
  • Deler lokaler med Eidsvoll Takst og Boligkontroll.
  • Samarbeider med andre aktører fra Eidsvoll.


Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.