For å stemme på forhånd må du ha med gyldig legitimasjon, og helst også valgkortet. Da vil prosessen gå fortere.

– Våre valgmedarbeidere vil gjøre en elektronisk registrering når du kommer. Dersom du har med valgkort og legitimasjon vil prosessen være enklere og det går raskere for oss og for deg. Men du får stemme uten valgkort også, dersom du har med gyldig legitimasjon, sier Iselinn Næss, kommunikasjonsrådgiver i Ullensaker kommune.

I Norge kan du forhåndsstemme hvor som helst. Det betyr at dersom du bor et sted på Øvre Romerike, men er på reise til et sted i landet, kan du gjøre din borgerplikt der du er så fremt de tilbyr forhåndsstemming. På valgdagen er du derimot begrenset til å stemme i den kommunen du var folkeregistrert før 30. juni.

I Ullensaker kan du stemme i alle valgkretsene på valgdagen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.