Startskuddet til årets store vintereventyr har nå gått og folkefesten er i gang.

- Det er fantastisk! Nå kan vi senke skuldrene og slappe av, alt er på plass, smiler daglig leder i Hurdal idrettslag Marianne Strand.

Like over klokka tolv kom de første deltakerne i mål, sammen med flaggborgen med speidere fra 1. og 3. Eidsvoll speidergruppe. I målområdet ventet en velfortjent medalje og heiende publikummere med flagg og store smil.

Det meldes om strålende forhold i den 4,5 kilometer lange løypa og alt ligger til rette for en strålende dag bak sparken for de 798 deltakerne under årets spark-VM. 

LES OGSÅ: Ingvild Opperud (87) starter først i årets VM

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.