Denne uka blir skogen fjernet, og Nannestad-firmaet Nordby Maskin as er allerede i gang med grunnarbeidene.

- Vi skal først opparbeide anleggsveg og etablere en rigg, sier Tor Eivind Nordby Vik, assisterende daglig leder hos Nordby Maskin.

Entreprenøren har fått oppdraget med utomhusanlegg på 30 mål og vann og avløp, til en verdi av om lag 45 millioner kroner.

- Det er et stort prosjekt, sier Nordby Vik.

Bygget, som blir på totalt 28.500 kvadratmeter, skal stå ferdig i 2017, med nærmere 240 sengeplasser.

Grunnflaten er 6.700 kvadratmeter.

LES OGSÅ: Allerede i august starter byggingen av LHLs nye storsykehus

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.