Tidligere hadde firmaet, som satser på utstyr til dyr og gårder, lageret i den tidligere kassefabrikken i Hurdal.

– Da det ble en mulighet til å leie lokaler i Maura slo vi til på det. Det er veldig sentralt, og fint med varmt og stort lager. Vi kommer til å lage et showrom etter hvert, og trolig også en utstilling utendørs. Det er god plass her. Foreløpig har vi bare nettbutikk, men åpner butikken etter avtale, sier Anett Møller Poulsen, daglig leder hos Gårdskjøp.

STARTET FOR FIRE ÅR SIDEN

Møller Poulsen eier bedriften, som ble startet for fire år siden, sammen med Arild Stenbråten, Audny Storbråten og Magnus Sundstrøm. For tre år siden ble firmaet AS.

– Vi satser på egne produkter, og har blant annet utviklet våre egne varianter av vannbøtter og kar med varme. Vi har også forskjellige dyregjerder som vi har utviklet selv, og disse har fått lokale navn som for eksempel Rustad og Skrukkelia. Vi lagerfører også gjerdepåler, og vi kan skaffe ukurante størrelser. Lettgrindene, og alle andre stålprodukter, er også eget design, sier Møller Poulsen.

I varesortimentet finner man utstyr til blant annet sauer, geiter, alpakka, hester, høns, kaniner og hunder.

KJØPER SMÅFESERVICE

Hun forteller at de i løpet av mars neste år skal overta Norsk Småfeservice, som holder til på Slattum i Nittedal.

– Da flyttes dette utsalget, som fortsatt skal hete Småfeservice, til Sundbyvegen i Maura. Gårdskjøp blir da engrosleddet. I denne forbindelse har vi nylig ansatt en salgssjef for forhandlere. Det er Cathrine Witsø Slettemark fra Gjerdrum, sier Møller Poulsen.

Hun forteller at de så langt har 14 forhandlere i Norge, fire i Finland og én i Sverige.

– Vi ønsker å knytte til oss flere forhandlere og fortsette å utvikle egne produkter, sier Møller Poulsen.

LES OGSÅ: Åpner ny konseptbutikk

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.