Over 8 av 10 fly var i rute i 2017.

En flyging ansees forsinket dersom den er mer enn 15 minutter forsinket. Statistikk EUB har fått tilgang på viser at punktligheten – det vil si antall fly som var 15 minutter eller mindre forsinket – var 82 prosent på Oslo Lufthavn i fjor. Siden 2005 har 2006 og 2007 vært de dårligste årene. Der endte punktligheten på 79 prosent begge år. Toppårene var 2009 og 2010. Da endte punktlighetsprosenten helt oppe på 87 prosent. I januar i år var punktligheten helt nede i 70 prosent. Noe av dette kan nok komme av at de store snømengdene som kom denne vintersesongen. På Øvre Romerike er det ikke registrert mer snø siden OL-året 1994. Det er verdt å merke seg at dette månedstallet er blant det laveste som er notert på Oslo Lufthavn de 13 siste årene. I januar var det 1.024.802 utenlandspassasjerer og 860.005 innenlandspassasjerer. Dette er en økning på henholdsvis 2,4 og 3,0 prosent fra samme måned i 2017. Totalt har passasjerøkningen vært på 2,6 prosent.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.