Godt skjult for alle reisende skjer det mye spennende på flyplassen.

Det nybygde arealet på bagasjedelen i forbindelse med utvidelsen av flyplassen er på 38.500 kvadratmeter. Det gamle var på 25.000 kvadratmeter. Totalt er det nye bagasjerullebåndet 11,2 kilometer langt. Fra før er det et fire kilometer langt vognbasert system. Det nye og det gamle systemet fungerer nå om hverandre. Det nye bagasjeanlegget har en prislapp på cirka 500 millioner kroner. Inne på bagasjehotellet er sju roboter – hver 6,5 meter høye – i full sving. De transporterer bagasje ut og inn – avhengig av når de reisende skal ut og reise. 150 kameraer overvåker det nye bagasjesystemet.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.