– Monteren vil bli avduket mot slutten av uken, sier Joachim Westher Andersen, kommunikasjonssjef ved Oslo Lufthavn. Den første monteren vil være plassert i utenlandsfløyen. Den skulle etter planen vært på plass allerede fra desember i fjor, men utstillingen er blitt utsatt noen måneder. Avinor og Munchmuseet har inngått en tiårsavtale om framvisning av originale kunstverk på hovedflyplassen. Kunsten vil inngå som en del av kunsttilbudet på Oslo Lufthavn. «Hode ved hode», er det første maleriet som blir vist fram. Én av Munchs trykksteiner vil også bli vist i spesialmonteren. Én gang i året vil maleriet i monteren bli skiftet ut med et nytt. Kunstverket vil inngå som en del av lufthavnens omfattende kunstprogram.

– Vi er svært stolte over å kunne vise fram en av Norges aller største kunstnere til reisende fra hele verden, sier lufthavndirektør Øyvind Hasaas.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.