- Jeg har tro på at det er store muligheter for den rette personen til å drive butikken videre og skape sin egen arbeidsplass innenfor sitt eget interesseområde, sier innehaver Tore Ulsund.

BUTIKKSENTERET TAR KUNDENE

- Omsetningen sank markant da butikksenteret på Råholt åpnet. Det er også blitt andre aktører i samme marked, sier daglig leder, Ann Ingrid Ulsund, til EUB, som beklager at kundene uteblir.

Hvis det ikke det kommer til avklaring med en eventuell kjøper, blir Strikken avviklet ganske raskt.

- Innen et få uker blir det i såfall opphørssalg, mener eieren, Tore Ulsund.

LES OGSÅ: - Har lenge drømt om å starte noe eget

BUTIKK FOR EN INTERESSERT

Ulsund har tro på at butikken har en framtid, men innrømmer at det ikke er mye å tjene på Strikken, annet enn en vanlig lønn og at den personen må ha økonomisk ryggrad til å tåle en omsetningssvikt eller to.

- Mener du at den bør drives på hobbybasis av en håndarbeidsinteressert person?

- Ja, forretningen kan drives som en ekstrainntekt. Man kan ta ut normal lønn, men ikke tjene seg rik. Dette er en butikk for en person som brenner for håndarbeid, sier Ulsund.

- Nå er det flere forretningsdrivende i Sundet som har kastet inn håndkleet det siste året. Har du noen kommentar til det?

- Kjøpesenterhysteriet tar livet av de små handelsstedene. Det Sundet trenger, er flere omkringliggende boliger. Det kommer nok etter hvert, men slik det er nå, så er det for få folk som kan handle i butikkene, mener Ulsund.

LES OGSÅ: Grønn satsing på ny i Sundet

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.