- Det er helt riktig. Vi fant ingen som ville være med oss og satse videre. Nå er vi tatt under konkursbehandling, sier daglig leder Lars Roger Andersson.

Selskapet ble etablert i 2012. I november skrev EUB om hvordan Garnityr hadde møtt en kraftig motbakke. I 2013 var omsetningen på 7,7 millioner. I 2014 endte den på 5 millioner.

- Akkurat nå er vi helt nede på limiten. Gjelden er på 700.000-800.000 kroner. Den er fordelt på Skatt Øst, husleie og leverandører. Vi gjør det vi kan for å se på aktuelle løsninger, men slik det ser ut nå blir det tøft, sa Andersson til EUB da. Nå er det altså klart at det ikke gikk veien.

- Vi har ikke hatt revisor det siste året. Nå må vi finne på noe annet. Jeg har lyst til å jobbe som vanlig kokk, med mer normal jobbing. Familien flytter nordover, og flyttelasset er pakket i dette øyeblikket, sier den blide svensken.

Han og samboeren gikk inn med 700.000 kroner da de startet Garnityr. Nå er de pengene tapt.

- Det var morsomt så lenge det gikk bra, sier Andersson.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.