EUB vet at driverne har vært i Øvre Romerike tingrett, og mandag ble det opprettet konkursbo.

- Det er riktig at selskapet har slått seg selv konkurs, sier Eivind Olsrud.

Han er gårdeier og har opplevd at de to siste leietakerne i Sundet-lokalene har gått konkurs. Garnityr AS gikk konkurs i januar. 14. mai var de nye driverne på plass og hadde åpningsdag. Nå - kun fem måneder senere - er de altså konkurs.

LES OGSÅ: Vil skape nytt eventyr

- Det er synd. Jeg skulle naturligvis ønske at dette hadde gått for dem, men slik utviklet det seg ikke. Jeg har sett den siste måneden at dette ikke har gått veien. Jeg ble derfor ikke særlig overrasket da de slo seg selv konkurs, sier Olsrud, som nå er på jakt etter nye leietakere til lokalene.

EUB har ikke fått kontakt med noen av driverne bak Kurtulus.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.