Dette blir tredje forsøket på restaurantdrift i Olsrud-gården. Etter at oppstartsbedriften Garnityr gikk konkurs, tok et nytt selskap, Kurtulus AS, over, men fortsatt med Garnityr som restaurantnavn. Nå er det et nystartet selskap, La Casa Eidsvoll AS, som tar over. Det er Suleyman Ortac i Oslo som eier selskapet og som skal være daglig leder. Som stedfortreder er oppført Abdulgafur Dogu.

Den nye eieren skal drive restaurantvirksomhet med italiensk og tyrkisk mat samt sportsbar.

Selskapet har søkt om skjenkebevilling, og søknaden kommer opp på et ekstraordinært møte i hovedutvalget for helse og omsorg i Eidsvoll kommune tirsdag med innstilling om at søknaden skal godkjennes.

Restauranten ligger helt inntil Vorma, med 50 gjesteplasser utendørs og 200 plasser innendørs.

Åpningstidene i den nye restauranten skal være mellom klokka 09 og 23 på alle dager unntatt fredager og lørdager da åpningstida skal være til klokka 01.00.

- Vi starter opp så fort det lar seg gjøre, forteller Ortac til Eidsvoll Ullensaker Blad.

Følg Eidsvoll Ullensaker Blad på Facebook

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.