Gladbakk aktivitetssenter (17.000), Dagavdelingen ved sykehjemmet på Vilberg (15.000) og Skaubanens Venner (5.000) fikk penger. I tillegg gis det penger som skal dekke fem nye krakker i Bokkedalen.

– Skaubanens venner får penger til ski, skøyter, akebrett og lignende ting. Dette kan de låne ut til barn som trenger det og ikke har råd til å kjøpe utstyr selv, sier May Brit Beck, leder i LHL Eidsvoll.

– 7.000 kroner av sjekken til Gladbakk er øremerket abonnement på konserter fra fylket. De resterende 10.000 skal gå til andre ting. Dagavdelingen på Vilberg trenger oppgraderinger. Derfor har de fått 15.000 kroner, sier Beck.

– Fysisk fostring er et forebyggende middel mot å pådra seg hjerte- og lungesykdom. Har du først pådratt deg det, kan du leve litt bedre ved å trimme daglig. Derfor ønsker vi å bidra med disse midlene, sier Beck.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.