De er i god rute, og vurderer derfor å ta seg en vel fortjent fridag.

– Vi ankom Norseman klokken 10 norsk tid tirsdag. Det har gått veldig bra så langt. Onsdag sykler vi videre østover, og kanskje torsdag, før vi tar en fridag. Vi må prøve å utnytte gunstig vindretning, ellers hadde vi tatt fri onsdag, rapporterer Aurstad i en SMS til EUB.

Fram til 2. desember skal Aurstad og Tovsrud sykle Australia på tvers til inntekt for Kreftforeningen, fra Perth til Sydney, med Agne Utstumo i følgebil. Turen startet 12. oktober.

Aurstads familie har blitt hardt rammet av kreft. Hans tre brødre har alle fått sykdommen. Hans eldste bror ble bare 55 år gammel, og denne brorens datter ble bare 44 år. Også andre i familien har fått sykdommen.

Da hans yngste bror fikk påvist kreft tidligere i år ble det alvor av drømmen om å sykle Australia på tvers til inntekt for kreftsaken. Støtte kan man gi på Facebook-siden Australia Tour: vi sykler fra Perth til Sydney – for Kreftforeningen.

LES OGSÅ: Har slått alle rekorder: Elevene på skolene samlet inn 628.161 kroner til kreftsaken

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.