I tillegg til godt økonomisk resultat har selskapet også hatt veldig gode attføringsresultater.

– Dyktige ansatte som har fokus på å skape gode resultater, er en viktig årsak, sier styreleder Geir Holtet.

Styrelederen understreker at Orbit Arena skal drives som et ordinært aksjeselskap og at det derfor er nødvendig med tilstrekkelige overskudd.

- Hele overskuddet vårt går tilbake til bedriften. På den måten kan vi utvikle nye tjenester og komme med enda bedre tilbud, sier han. Et eksempel på videreutvikling av selskapet er at de nå bygger ny avdeling for catering på Jessheim. I fjor ble det etablert en ny avdeling i Eidsvoll og året før startet de regnskapsbyrå.

STYRET
På generalforsamlingen ble disse valgt til styret: Styreleder Geir Holtet og Anette Struve Øistad (begge gjenvalgt) og Trond Erik Hovind (ny). Disse styremedlemmene var ikke på valg: Nestleder Ine Foss og styremedlemmene Svein Harald Hoelsæter og Solrun Brevik Røed. Dessuten har de ansatte to representanter i styret: Jan Erik Berntsen og Siriann G. Haga.

Orbit Arena ble nylig kåret til den neste beste attføringsbedriften i en landsomfattende kåring. Bedriften er eid av kommunene på Øvre Romerike, Akershus fylkeskommune, DnBNor og en del mindre aksjonærer.

 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.