Åpningen av årets sesong for nedoverski i Hurdak skjer på søndag. Barnebakken er først ute, men Hurdal Skisenter understreker at voksne også kan stå på ski her.

Da selger skisenteret varm drikke og kanelboller, og fyrer bål.

– nok snø

Til tross for at det har blitt hogget mye skog i bakken, og det må legges mer snø åpnes senteret for fullt i romjula, nærmere bestemt den 28. desember. I fjor måtte åpningen utsettes på grunn av sterk vind og mye mildvær, men det er minimal sjanse for at det skjer i år.

– Det er bare å planlegge å stå på ski etter 28. desember. Vi kommer til å ha nok snø, forsikrer eier Lise Kragset Furuseth.

Gratis sesongkort

Hurdal Skisenter feirer årets åpning av skibakken med en hyggelig julegave.

Alle hurdølinger under 15 år får gratis sesongkort.

Er du født i 2008, altså fyller 10 år i 2018, kan du få sesongkort til bakken uansett hvor du bor. De det gjelder kan bare komme til skisenteret og hente sesongkort.

– Det var en god del som benyttet seg av dette i fjor, og håper mange gjør det i år også. Vi vil veldig gjerne få barn ut på ski, sier Kragset Furuseth.

LES OGSÅ: 

– Billigst i området

I mars 2017 kåret TV2 hjelper deg landets billigste skisentre, og Hurdal kom ut som det billigste i Oslo-området. Kragset Furuseth tror det fortsatt holder mål.

– Vi har sett litt på sentre rundt omkring, og vi tror vi fortsatt er blant de aller billigste, sier hun.

FAKTA: 

  • Romerikes største skisenter.
  • 11 bakker, inklusive barnebakker og akebakke.
  • Tre heiser.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.