Tidlig søndag kveld ringte oppgitte naboer da de var vitne til at flere gutter tok ut søppel av containere, og kastet det rundt på skoleplassen på Råholt barneskole.

- Da vi kom til stedet påtraff vi flere gutter i alderen 12-15 år. Der har vi snakket med foreldrene deres, og alt skal være i orden igjen, opplyser operasjonsleder Jon Andorsen.

Han forteller at guttene hadde blitt snakket til av flere andre voksne, og hadde vært lite høflige.

- De oppførte seg da politiet kom, sier Andorsen.

KNUSTE BILRUTE

Senere på kvelden fikk politiet melding fra en beboer i Rødvingetunet i Maura, som hadde fått bakruta på bilen knust av en annen mann.

- Vi er ute å søker etter denne mannen nå, men har ikke funnet han ennå, forteller operasjonsleder Jon Andorsen.

Mannen skal ifølge den fornærmede ha vært påført mørk eller sort hettegenser og svarte bukser.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.