På onsdag hadde innehaver Hasan Ok gleden av å åpne Gamle nabo i Myrvegen 1 på Gystad.

INTERNASJONAL MENY

- Dette er en restaurant og pizzeria hvor vi serverer både varm og kald mat. Vi satser også stort på take away, sier Ok, og trekker fram ala carte, pasta og pizza fra menyen han betegner som internasjonal.

Han har overtatt lokalene etter Englagaard sjokolade som la ned få måneder etter oppstart. Ok ønsker å utnytte beliggenheten utenfor sentrum til sin fordel.

- Dette blir et tilbud til folk som bor i dette området, og samtidig reisende som kjører forbi mot Vormsund, Kløfta eller Gardermoen, sier Ok, som selv bor på Ekornrud.

- Vi har dagligvarebutikk rett over gata, så vi håper at mange velger å spise her når de handler der, sier restauranteieren.

- VI GLEDER OSS STORT

Ok opplyser at han har drevet i serveringsbransjen i 20 år. Først i Tyskland og Tyrkia og de siste fem årene i Norge. I halvannen måned har han jobbet på spreng for å få restauranten klar.

- Det skal bli godt å komme inn i vanlige rutiner igjen. Vi gleder oss stort, sier Ok.

LES OGSÅ: Åpnet nytt varehus på Jessheim

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.