Nannestad frivilligsentral har nesten hver måned servert ettermiddagskaffe til beboere på sykehjemmet.

Det var Conny Dal som tok initiativet til dette i sin tid og hun har vært med hele tiden. Dal har bakt bløtkake til hvert arrangement, og det har dermed blitt til sammen minst 160 bløtkaker.

HAR BAKT HVER GANG

– Vi startet mens det ennå var drift på Nannestad alderspensjonat og fortsatte da det nye sykehjemmet sto ferdig. Det har vel blitt åtte-ni ganger i året. Jeg har bakt bløtkake til hver gang, så det har jo blitt noen. Vi har servert kaker og kaffe klokken halv fire, men siden tidspunkt for måltidene skal flyttes på sykehjemmet passer ikke dette lenger. Nå skal jo middagen serveres klokken halv fire. Men det er hyggelig å ha vært med så lenge, sier Conny Dal.

På den siste ettermiddagskaffen i frivilligsentralens regi hadde Dal med seg Tove Nannestad og Synnøve Lien til å ta seg av serveringen.

NÅ ER DET SLUTT

Serveringen har foregått annenhver gang i første og andre etasje på sykehjemmet. Avslutningen ble imidlertid holdt i Røtterudstua.

– Hver gang har vi underholdning i form av musikk. Kor i Nor, kulturskoleelever, Rasmus Otterdal og Tore Øverby og mange, mange flere har vært og underholdt gjennom alle disse 20-årene, gamle og unge, også folk utenfra bygda. Vi har til og med tatt en svingom med beboere når det har kriblet litt ekstra i dansefoten, sier Liv Munthe-Kaas, daglig leder for Nannestad frivilligsentral.

Hun forteller at ettermiddagskaffen har vært populær for beboerne.

– ALLE TIDERS

Kari Evjebråten var en av gjestene på avslutningen for ettermiddagskaffen i sanitetsforeningens og frivilligsentralens regi.

– Dette er alle tiders. Vi synes dette er virkelig fint. Vi kan bare kunnet gå rett borti korridoren og så har vi fått både kaffe, kaker og musikk. Vi har det fint på Nannestad sykehjem, sier Evjebråten.

OPPHØRER

Ettermiddagskaffen vil opphøre.

– Men vi vil fortsett med andre typer arrangement i form av underholdning med god sang og musikk. Vi har for eksempel besøk én fredag i måneden fra den kulturelle spaserstokk med besøk av profesjonelle kunstnere, men den personlige nærheten Ettermiddagskaffen har hatt er jeg redd for forsvinner, sier Munthe-Kaas.

LES OGSÅ: Hurdal og Nannestad sier nei til Kongsvinger sykehus

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.