Det kom frem under den sivile rettssaken mot rørleggerselskapet i Øvre Romerike tingrett mandag, ifølge Romerikes Blad.

Formannskapet i Eidsvoll vedtok i august i fjor å saksøke Lunder & Aas AS og Goodtech Enviromental AB i forbindelse med oppgraderingen av Bårdlidalen renseanlegg. Samtidig vedtok formannskapet å politianmelde daglig leder Baard Aas i Lunder & Aas for grovt uaktsomt bedrageri.

- Vi mener det er snakk om grovt uaktsomt bedrageri. Dette er noe politiet må etterforske, , kommenterer kommunens advokat Anne Christine Kroepelien hos advokatfirmaet Mageli da saken ble anmeldt.

Ifølge Romerikes Blad har politiet tidligere meldt at de ville avente utfallet av den sivile rettssaken. Nå er likevel henleggelsen av anmeldelsen et faktum – kun få dager før rettssaken avsluttes.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.