Han begynte i jobben tirsdag i denne uken, men er ingen novise i kommunaladministrasjon. Hallingstad kommer fra stillingen som rådmann i Sør-Odal kommune, der han var i nesten to år. Før den tid var han fagleder for samhandlingsreformen i KS, og kom dit fra stillingen som kommunalsjef for helse og omsorg i Enebakk kommune.

Torsdag og fredag var han med ordfører Tom Staahle og flere andre kommunale lederskikkelser på en omvisning i Ullensaker. De var innom blant annet Ullensaker idrettspark, den nye skolen på Gystad, bo- og behandlingssentrene på Gystad og Kløfta, og kommunens nye vannanlegg ved Hurdalssjøen.

– En veldig nyttig runde. Jeg har jo sett mye av disse anleggene fra utsiden, men nå vet jeg mer om hvert enkelt. Det er alltid nyttig å lære, påpeker Hallingstad.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.