• DRIFTIGE. Det er en driftig og flink gjeng på Øras.

– Butikken er gjenbruk av tidligere Nannestad kulturskole som har stått lagret på kommunens eiendom i Bahus i Nannestad. Nå kommer den til nytte hos oss, sier Kjersti Nagel, sjef for den nye gjenbruksbutikken på Miljøstasjonen Dal Skog i Mogreina.

Forrige uke ble brakkene heist på plass. Arealet på butikken er på cirka 150 kvadratmeter, med tilstøtende toaletter og et lite verksted. I tillegg vil det gamle «møbelteltet» brukes som lager.

– Det er litt vanskelig å sette en eksakt dato for åpningen, men vi sikter oss inn på begynnelsen av mai, sier Kirsten E. Lundem, kommunikasjonsrådgiver på Øras. Hittil har de fylt opp til sammen tre haller med gjenstander som skal settes i butikken.

– Vi gleder oss til åpningen, sier Lundem. For noen uker siden gjennomførte de en navnekonkurranse. Navnet ble treffende nok OmgjØras og Mari Kommisrud fikk gavekort som forslagsstiller og vinner.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.