- Det er jo nesten ingen som driver med skikkelig god service lenger, sier Roy Granum, daglig leder i Minnesund dekk og service.

ET PAR ARBEIDSPLASSER

I de gamle lokalene til bensinstasjonen Statoil på Minnesund har dekkverkstedet nylig åpnet dørene. Og ambisjonen er klinkende klar: Det er å gjøre kundene fornøyde.

- Selvsagt må vi tjene nok penger til å få det til å gå rundt. Men vi har ingen planer om å bli en landsomfattende kjede eller bli milliardærer, sier Roy Graum.

- Målet vårt er å sørge for at kundene får det de ønsker, når de ønsker det - og på en så hyggelig måte som mulig. Ut over det syns jeg det er gøy å kunne bidra med et par arbeidsplasser på Minnesund, sier Granum.

DEKK MED MER

At bedriften har fått navnet «dekk og service» henger sammen med at planen er å drive med mer enn dekk.

Akkurat nå i oppstarten er det bildekk som er hovedgeskjeften, men på sikt vil tilbudet også utvides til enkelt vedlikehold av bil.

- Du kan gjerne si at vi ønsker å gjøre det ingen gjør lenger: Hjelpe til å med bytte lyspærer, fylle luft, bytte vindusviskere. Være med på det daglige bilholdet, rett og slett, sier Roy Granum.

I tillegg vil bedriften sikte seg inn mot et marked som etter sigende er i vekst: Vedlikehold av tilhengere.

LES OGSÅ: Tatt med falske vinterdekk

STRENGERE MYNDIGHETER

Myndighetene er nemlig blitt strengere når det kommer til bilhengere.

- Det er gjerne bremser på en tilhenger også, men det er få som tenker på at de må vedlikeholdes. Det er lamper og lys, hjullagre og en hel masse ting som må være i orden. Politi og vegvesen er blitt mye mer oppmerksomme på tilhengere de siste åra, sier Roy Granum.

Han har kolleger i verkstedbransjen som sier de daglig får spørsmål om ettersyn av tilhengere.

- Det er få verksteder som gjør den type arbeid. Men det skal vi gjøre, sier Granum.

ORKER IKKE REISE

Selv har han hoppet av som selger og nyter nå kort reiseveg til jobb.

Gjennom et langt liv i salgsbransjen har Granum sett nok hotellrom og flyplasser.

- Da muligheten bød seg, trengte jeg ikke så lang betenkningstid. Det er godt å endelig kunne ha kort veg til jobb, sier Granum.

- Dessuten syns jeg det er flott å kunne bruke de gamle lokalene til Statoil, og sørge for at de ikke står tomme. Minnesund er i voldsom utvikling, og som Minnesund-patriot er jeg glad for å kunne gjøre noe på hjemmebane, sier selgeren.

LES OGSÅ: Fra den lille «bilbyen» Minnesund selges det over 1000 brukte biler i året

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.