Tirsdag snødde det opptil fem centimeter flere steder på Øvre Romerike – også på Nordåsen skianlegg i Maura.

– Vi jobber intenst med å få klare tidligløyper, men trenger nok fem centimeter til for å få det så fint som mulig, sier Runa Granås, løypekjører i Nannestad og Bjerke Løypekjørerlag.

Skientusiaster gned seg i øynene og kløp seg i armene tirsdag. Kunne det stemme? Er bakken i ferd med å bli hvit? Ja, det er riktig. På steder som Marifjell, Nordåsen, Råsjøen og Brovoll kom det snø.

– Det er varslet mildt de nærmeste dagene. Jeg blir overrasket om denne snøen blir liggende mer enn ut uka. Men det er selvsagt lov å håpe, sier Granås.

I Nordåsen-området har den lokale allmenningen gjort en formidabel jobb på veinettet de siste ukene. Alt for at løypene skal bli brukt mest mulig.

– Nå overtar vi stafettpinnen for å gjøre løypenettet planert, flatt og finest mulig. Målet er å få skiløyper tidligst mulig, sier Granås.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.