Få – om noen – har opplevd det tidligere. Men søndag hadde Harald Kværner en oppsiktsvekkende naturopplevelse. På Jessheim – regionsenteret på Øvre Romerike.

På Myrvold – like øst for bysentrum på Jessheim – kom han nært på ulven.

– Hendelsen fant sted klokka 10.00 søndag formiddag. Den gikk over jordet her, og var der faktisk en liten stund. Den lusket etter hvert nordover mot Liamåsan og Kisa/Hauerseter-området, sier Kværner til EUB.

LES OGSÅ: Fanget det nære møtet med  ulven med mobilen

Tok seg god tid

Som bildene også viser, hadde ikke ulven det travelt overhodet. Den tok seg tid til å stoppe opp, ja til og med kikke mot fotografen. Ulven var på et jorde innerst i Holmsvegen.

– Hvordan vil du beskrive opplevelsen? Ikke hver dag du har ulv så tett innpå?

– Der var jo spennende det. Er vel ikke tilhenger av ulv akkurat men med den vilt politikken som råder i dag er jeg ikke overrasket. Mer har jeg vel ikke å si om den saken, sier Kværner til EUB.

EUB har også fått meldinger om at ulv er observert både i Algarheim- og Nordkisa-området i helga.

EUB oppdaterer saken!

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.