- Dette gikk helt etter planen. Jeg synes vi klarer å ikke bli altfor preget av varmen. Et av temaene i forkant å holde tempoet oppe for å holde Gjelleråsen ute av kampen, sier Turn-trener Joakim Dragsten.

- På 1-0 kunne vi likevel ha gått enda hardere inn for å få den neste scoringen, påpeker han.

LIGAENS TOPPSCORER

Trønderen fikk se laget sitt holde nullen, samtidig som de selv scoret tre mål. Målene ble scoret av Thierry Dabove (2) og Jonatan Teigland. Daboves første mål var et godt skudd fra 14 meter som gikk via Fredrik Hauffen i Gjelleråsen-målet. Etter en drøy time doblet Jonatan Teigland med en real måltjuv-scoring etter å ha vært på banen i ett minutt. Kvarteret før full tid var Dabove sikker fra straffemerket da han satte inn sitt niende mål på sju seriekamper denne sesongen.

Med det er han ligaens soleklart mest målfarlige spiller. Tre mål bak, på andreplass, befinner Østsidens Markus Norheim Cham seg. Turns neste kamp er borte mot laget fra Fredrikstad.

SKRYTER AV LAGET

Dabove gir mye av æren for scoringsformen til lagkameratene.

- Det er ikke bare jeg som er i form om dagen. Det gjelder hele laget, og jeg får mange gode pasninger. Laget spiller bra sammen, men det var ekstra utfordrende i denne varmen. Jeg merket at vi måtte holde igjen litt, men jeg synes vi mestret det bedre enn Gjelleråsen, sier den målfarlige vingen.

- MULIGHETENE VIL FORTSETTE Å KOMME

Jonatan Teigland, som var toppscorer for blåtrøyene i fjor, har vært utelatt fra startelleveren de to siste kampene. Målsniken tar det likevel med fatning:

- Jeg må bare fortsette å gjøre det jeg vet jeg kan, så kommer mulighetene, de. Det er ingen krise å starte på benken i to kamper. Litt konkurranse om plassene bør det være i alle klubber, det er bare sunt. Vi er heldige som har så mange gode spillere, sier spissen.

FORTSATT I TET

Myhrerlaget er ligaens eneste ubeseirede lag. Blåtrøyene leder serien med 19 poeng, tre foran Lørenskog. Joakim Dragstens gutter seiler nå opp som den store opprykksfavoritten. Ikke bare har de sanket flest poeng – men de har også scoret flest og sluppet inn færrest. Fasiten viser 22 scoringer og kun fem baklengsmål etter sju serierunder.

Kampfakta

Norsk Tipping-ligaen avd. 2

Eidsvold Turn – Gjelleråsen 3-0 (1-0)

Myhrer, 143 tilskuere

Dommer: Hakan Catalgøl, Løvenstad

Mål:

1-0 35. min.: Thierry Dabove

2-0 62. min.: Jonatan Teigland

3-0 76. min.: Thierry Dabove (str.)

Gule kort: Kristoffer Trandum Nordlie, ETF. Marius Pande, Thomas Normann, Gjelleråsen

ETF: Peter Rusina - Robin Edvardsen, Runar Heggestad, André Trandum Nordlie, Johan Kolbjørnsrud - Jon Erik Økland, Kristoffer Trandum Nordlie (Markus Stensby fra 87.) - Thierry Dabove (Joakim Madsen fra 90.), Markus Furseth (Sondre Rustad Rudi fra 80.), Stian Teksum (Jonatan Teigland fra 60.) - Piotr Gawecki (Robin Hofer Dahl fra 67.)

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.