- Det var surt at det skulle ende på denne måten, sier Solberg etter kampslutt. 

EIF scoret rett før og rett etter pause, begge ved nysigneringen Marius Rødsrud, som nylig returnerte til EIF fra Gjerdrum. Turn kjørte EIFera tøft mot slutten, men maktet ikke å redusere før på overtid ved Erik Ruud. 

HÅPER PÅ Å BIDRA TIL MÅLPOENG

Solberg er klar på begrunnelsen for overgangen til naboklubben i sør. 

- Grunnen er at jeg er misfornøyd med spilletiden i Turn og at jeg ønsker å trappe litt ned. Jeg føler at jeg fått lite tilbake for innsatsen jeg har lagt ned i Turn, sier Eiven Hølmo Solberg til EUB. Mot sin nye klubb følte Solberg at effektiviteten manglet. 

- Jeg synes vi gjorde en grei kamp. Vi manglet å sette sjansene våre, blant annet har jeg noen store, sier Solberg. 

- Vanskelig å motivere seg? 

- Neida, det tenkte jeg ikke noe på, men det er surt at det ender sånn, fortsetter 23-åringen. 

- Hva skal du bidra med i din nye klubb? 

- Med mer spilletid så håper jeg på å bidra med målpoeng og mye godt spill. Jeg håper selvsagt å få til resultater og komme så høyt som mulig på tabellen, avslutter Solberg. 

KAMPFAKTA

  • 4.divisjon
  • Eidsvold IF - Eidsvold Turn 2 2-1 (1-0)
  • Eidsvoll stadion, 155 tilskuere
  • Dommer: Brage Marcus Leinan, Holter
  • Mål: 
  • 1-0 Marius Rødsrud
  • 2-0 Marius Rødsrud
  • 2-1 Erik Ruud

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.