Eskil (38) er landets mest kjente balansekunstner. Han er verdenskjent for sine stunt, blant annet balansering på kanten av høye fjell, linebalansering og baklengssykling. Om det ikke er akkurat dette som ungene lærer seg på sommerskolen, så får de i alle fall opplæring i parkour, luftakrobatikk og balanse.

FØRSTE GANG I EIDSVOLL

– Jeg har hatt denne sommerskolen i 17 år, men det er første gang i Eidsvoll. Den er i Eidsvollhallen fra 9. til 12. juli, og det er lurt å melde seg på allerede nå, sier Eskil, som alltid er med selv som lærer.

– Dette er et fint tilbud til barn som vil være aktive og liker å lære noe nytt. Her får de også trening i balanse, styrke og smidighet. Og ikke minst er dette noe for alle. Man trenger ikke spesiell grunntrening, og skolen er beregnet på barn i alderen fra seks til tolv år. Jeg takker Røde Kors og Eidsvoll kommune som velvillige støttespillere til sommerskolen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.