Ingen norske storbyer har høyere rombelegg enn hotellene i Oslo med Fornebu. Men også hotellene på Gardermoen har også grunn til å juble, skal vi tro Wiederstrøm Hotel Consulting.

Gardermoen var landets 5. største hotellby i årets seks første måneder. Med 344.000 solgte romdøgn var bare Oslo, Bergen, Trondheim og Stavanger, foran.

Deres nyeste tall viser at bare tre byer har hatt en økning på hotellromprisen som er høyere enn veksten i konsumprisindeksen. De fleste har opplevd nedgang, men i Oslo med Fornebu er veksten god.

Gardermoen-hotellene kan også vise til pene tall.

- Rombelegget på hotellene ved hovedflyplassen har hatt en fin vekst de siste årene, og i første halvår i år tar man et solid byks opp fra i fjor, sier Peter Wiederstrøm til Hotellmagasinet.

I første halvår steg hotellrombelegget ved Gardermoen med 7,1 prosent i forhold til første halvår i fjor. Bare fire hotellstorbyer hadde bedre utvikling.

LES OGSÅ: Ole Ivars spiller opp når det inviteres til dansegalla hos Clarion Hotel

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.