Ifølge kirkekontoret er han den eldste i Eidsvoll. Lørdag feirer Albert Gresslien 102-årsdagen på en familiehytte i Gullverket.

- Albert er utrolig sprek, og han husker alt mulig fra gamle dager. Dagen blir feiret på hytta til broren min i Gullverket. Der feiret vi også 100-årsdagen og 101-årsdagen til Albert, sier Bjørg Braaten, niesen til bursdagskaren.

Hun regner med at det blir 28 gjester. Både slekt og venner er invitert.

- Hvordan klarer Albert å holde seg så sprek?

- Det må være gode gener. Han drev malerfirma i alle år. Det er helt fantastisk å bli så gammel og ha fått oppleve så mye som Albert har gjort, svarer Braaten.

- Hva ønsker han seg på bursdagen sin?

- Han skal ikke ha noen ting. Det blir bare klunder, sier han. Derfor satser vi på å lage en hyggelig bursdagsfest for ham. Det fortjener han virkelig. Hørselen er noe redusert, men synet er fortsatt upåklagelig for Albert.

- Han sitter fortsatt og leser aviser med liten skrift, og trenger ikke bruker briller, smiler Bjørg Braaten. EUB stiller seg i rekken av gratulanter. Gratulerer med 102-årsdagen, Albert.

LES OGSÅ: - Finnes ikke piller mot alderdommen

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.