Nå er resultatet fra vannprøven tatt i uke 31 klart. Miljørettet helsevern – Øvre Romerike tar analyse av badevann i kommunene Hurdal, Nannestad, Eidsvoll, Ullensaker, Nes og Gjerdrum. Prøvene ble tatt 31. juli og 1. august. Resultatene viser stort sett verdier betryggende under grenseverdiene for de fleste badeplassene, det vil si at badevannskvaliteten er god.

Det er fremdeles et avvik for Veslesjøen i Nes med hensyn til antall bakterier.

Også i Låkedalen, Nannestad var det avvik. Årsaken til avviket kan være at det i løpet av natta mellom 31. juli og 1. august kom noe regn. Det anbefales at man unngår å svelge vannet og at man da passer spesielt godt på barna.

Badeplassene framstår i det all vesentlighet som rene og ryddige, i følge rapporten, men det er del gjenglemte leker, håndklær og annet på de forskjellige badeplassene.

Nye prøver blir tatt uke 32.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.