I løpet av søndag morgen og formiddag har politiet mottatt melding fra to ulike adresser hvor det skal ha vært innbrudd i garasjen. Et kjapt søk viser at de to garasjene ligger bare noen få hundre meter fra hverandre.

– Det har vært to innbrudd i garasjer på Råholt i løpet av natta eller søndag morgen, forteller operasjonsleder Alexander Østerhaug i Øst politidistrikt.

I den ene garasjen skal det ha blitt stjålet en landevegssykkel, samt noe verktøy, mens det foreløpig er uklart om noe er stjålet på den andre adressen.

– Det har vi foreløpig ikke oversikt over, men ting skal ha blitt flyttet rundt på inne i garasjen, sier Østerhaug.

Tyvgods funnet

Landevegssykkelen og verktøyet fra den første garasjen skal imidlertid ha blitt funnet om lag hundre meter fra der innbruddet fant sted.

– Vi har vært på stedet og samlet DNA fra sykkelen, samt gjort beslag i ei jakke, sier operasjonslederen.

Politiet mistenker at jakka kan tilhøre den eller de som har tatt seg inn i garasjen. De utelukker heller ikke at de to innbruddene kan sees i sammenheng med hverandre.

– Vi vil sende inn DNA-prøver og etterforske innbruddene videre, sier Østerhaug.

LES OGSÅ: Innbrudd i bolig på Dal

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.