I helga ble det igjen begått innbrudd i kiosken i Eidsvollhallen.

– Dette er det sjette innbruddet i løpet av de siste par årene. Framgangsmåten er den samme som sist. Tyvene har tatt seg opp på taket i kiosken og sparket hull, forteller Knut Stubergh i arrangementsgruppa i Eidsvold Turn håndball som driver kiosken på tribunen i Eidsvollhallen.

– Jeg regnet med at det er ungdommer som står bak. Denne gangen har politiet sikret seg DNA-spor, så jeg håper de finner gjerningspersonene, sier han.

Innbruddet ble begått mellom søndag kveld og mandag morgen.

– Søndag var dørlåsen stappet full av spon som jeg møysommelig måtte pirke ut for å få satt inn nøkkelen, forteller Stubergh.

– Da jeg kom tilbake mandag morgen, var innbruddet begått. Det merkelig er at det ikke er tegn til innbrudd for komme seg inn i selve hallen, sier han.

Det ble stjålet brus, is og pølser for et betydelig beløp, men skadene beløper seg til langt mer.

– Vi driver kiosken for at ungene skal få spille håndball. Vi lever av dugnadsvirksomhet. Da blir det ekstra ergerlig når det skjer noe som dette, sier Stubergh.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.