- Der har noen knust ei rute og stjålet noen penger fra kassa i en interiørbutikk som heter Bellas Emne, sier operasjonsleder Finn Håvard Aas ved Øst politidistrikt.

Utover kasseinnholdet er det usikkert om noe er borte.

- Vi har vært der og sikra noen spor, så vi får se om vi får fanga kjeltringen, sier Aas.

Vitne

EUB får etter hvert tak i et vitne, som mener å ha observert den angivelige gjerningspersonen. 

- Jeg mistenker at det er denne personen som har gjort dette innbruddet, det er jeg 90% sikker på sier vitnet.

Vitnet reagerte på oppførstelen til personen.

- Det var oppførselen og væremåten. Personen spurte hele tiden "når åpner Narvesen?", "når åpner Bella?", og da togene gikk, var han ute på perrongen og sjekket om alle gikk om bord. Han forsikra seg også om at min samboer kjørte avgårde, sier vitnet. 

Går ikke ut med mer informasjon

Da samboeren kjørte avgårde, sto personen utenfor Bella, og da var ikke vinduet knust. Noen minutter senere går innbruddsalarmen. 

Vitnet har vært i kontakt med politiet, men de vil ikke gå ut med mer informasjon.

- Jeg har ikke noe jeg kan gå ut med nå, på hvem dette kan være, sier Aas i Øst politidistrikt. 

EUB følger saken.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.