I hele sommer har jernbanearbeider ført til togstans på Oslo S, men nå er det snart over, skal vi tro Bane Nor. I denne uken blir alle jernbanetekniske fag ferdige, og i uke 31 som går fra og med 31. juli, er det innvendige signalarbeider som står for tur.

I denne uken skal Bane NOR også arbeide i Romeriksporten, noe som berører alle togselskap som kjører på strekningen. Togene kjøres derfor via Hovedbanen, noe som betyr at togene som kjører får rundt 15 minutter lengre reisetid.

Helgen 5. og 6. august stenger hele Oslo S. Da skal anlegget testes før togtrafikken som planlagt settes på mandag 7. august hvor togene skal gå som normalt. Så langt i år er Bane Nor foran prognosene (p.t. 92 %) om punktlighet, til tross for sommerens oppdaterings- og vedlikeholdsarbeid.

I fjor ble totalresultatet for all persontogtrafikk på 91 prosent.

En seks uker lang periode med fornyelse og vedlikeholdsarbeid på Oslo S går mot slutten.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.