– Sommerstevnet ved Honsjøen er et årlig arrangement som Bjerke jeger- og fiskerforening har avholdt hver sommer i mange år. I fjor dukket det opp over 100 ivrige fiskere som ville være med på fiskekonkurransen og andre morsomme aktiviteter, sier Elin Lajord Oppegård i Bjerke jeger- og fiskerforening.

I år som i fjor er dette også et Fiskesommer-arrangement.

– Dette er ett av 200 fiskearrangementer i regi av Norges jeger- og fiskerforbund og Sølvkroken der vi stiller med fiskeinstruktør for de barna som dukker opp og vil lære seg å fiske. Barna som deltar vil få fine premier, og sannsynligheten er stor også for å få fisk i Honsjøen. Man trenger ikke å melde seg på, det er bare å stille opp, sier Lajord Oppegård.

LES OGSÅ: TIPS: Slik fanger du den største fisken i sommer

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.