Over ti sauer skal være drept, og flere skal være skadet. Det sees ikke bort fra at det kan gjelde et større antall dyr da sauene gikk på et større beiteområde. Det er gitt skadefellingstillatelse på en ulv.

VANSKELIG JAKT

 EUB har vært i kontakt med en jeger som forteller at det er vanskelig å jakte på ulv på barmark. Det er ikke klart om det dreier seg om en streifulv. I så fall kan den allerede være langt av gårde. Fellingstillatelsen gjelder fram til fredag formiddag.

Tillatelsen er gitt av Fylkesmannen i Oslo og Akershus sammen med dennes kollega i Oppland, og det gjelder deler av Nannestad, Gran, Vestre Toten, Østre Toten og Eidsvoll vest, i tillegg til hele Hurdal kommune.

Det var NRK Østlandssendringen som først var ute med ulvenyheten fra Hurdal.

LES OGSÅ: Flere ulveangrep

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.