– Nå må du gi deg? Er det sant? Nå får jeg gåsehud nedover hele ryggen. Så utrolig morsomt.

Tommy Karlsen, én av deltakerne under boligmessa i Sundet under Sunddagene, har akkurat ringt Anne Bergem fra Eidsvoll. Sekunder i forveien trakk han hennes quizsvar ut blant over 50 bidrag. Nå presenterer han premien gjennom mobiltelefonen.

LES OGSÅ: Gusterud Bygg er årets forhandler

Gjentar suksessen

– Du får besøk av et lag med håndverkere i en hel dag i september. Det er bare å begynne å tenke på hva du vil at de skal gjøre, sier Karlsen.

Han har satt samtalen med Bergem på høyttaler. Rundt ham svarer de samarbeidende håndverkerne med spontan applaus. Premien har en verdi på cirka 50.000 kroner.

– I kveld blir det champagne, jubler Bergem. Lokale butikker, utbyggere, leverandører og håndverkere gjentar fjorårssuksessen og gjennomfører samarbeidsprosjektet også i år.

– Vi fikk mange positive tilbakemeldinger på opplegget i fjor, og så ingen grunn til ikke å gjenta opplegget. For oss er dette også en fin måte å knytte kontakter i bransjen på, sier Thomas Sveen, boligrådgiver i Vestlandshus Gusterud Bygg AS.

For Anne Bergem er det nå bare å sette ring rundt 5. september i kalenderen. Da kommer nemlig hele den arbeidsomme gjengen på besøk.

LES OGSÅ: Syr sammen fire store Sundet-festivaler

Utvider konseptet i 2018

Tommy Karlsen startet nylig som distriktssjef i Fibo. Han tenker boligmessa kan ta ytterlige steg neste år.

– Drømmen er å lage en kjempestor boligmesse med en mengde deltakere. Den kan fint bli dobbelt så stor og vi kan ha den på Skjoldnestangen med stort telt, scene og bilmesse ved siden av. Da kan vi vise fram alt Eidsvoll har å by på, ha underholdning for barna med klovner og konkurranser og ha noe for enhver smak, med alt fra interiør og rehabilitering til nybygg. Jeg ser også for meg at vi kan kåre Eidsvolls tøffeste håndverker og ha et show rundt det, sier Karlsen.

I år var det altså Anne Bergem som stakk av med quizseieren. Nå kan planleggingen starte, slik at Tommy Karlsen og de andre blir satt i arbeid når de kommer.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.