I tillegg deltar Anne Marthe Slinning, vokal, og Wollert Krohn-Hansen, orgel.

– 100-årsjubileet til Lions Club Internasjonal skal feires i alle land hvor det finnes Lions-klubber. I tillegg skal det feires at klubben vår fyller 35 år i 2017. Vi feirer dette ved å arrangere en ny flott konsert i Ullensaker kirke, sier Ingerid Bakke i Lionsklubben Ullensaker/Kløfta.

Det har vært behov for å utbedre lydanlegget i kirken. Dette har Lions gjort noe med.

– Menigheten har lenge ønsket seg et nytt profesjonelt lydanlegg, som kunne dekke alle behov i forhold til konserter, kulturarrangementer, høymesser og annen kirkelig aktivitet.

– I forbindelse med Lions sitt 100-årsjubileum fikk Ullensaker Menighet en gave fra lionsklubben på Kløfta på 125.000 kroner. Dette var et bidrag til nytt lydanlegg i Ullensaker kirke. Denne konserten med Magnolia Jazzband er den første konserten i kirken etter at det nye lydanlegget kom på plass, og det blir spennende, sier Bakke.

Skuespiller Thea Stabell: Om det å eldes

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.