Den meget populære julejazzen med Stian Carstensen i førersetet på Festiviteten er avlyst i år.

MEGET POPULÆR KONSERT

Folk har overnattet i kø utenfor Festiviteten natta før billettene blir lagt ut for salg, og timevis i kø for å sikre seg et godt bord under konsertene siste helgen før jul. Men slik blir det altså ikke i år. I fjor markerte julejazzen sitt 25-årsjubileum. Vi må vente til 2018 på den 26. konserten.

Stian Carstensen bekrefter i en SMS til EUB at det av ulike årsaker ikke blir julejazz i år. Jan Guldbrand Braaten, leder av Eidsvoll-jazz kommenterer det slik: «Førjulsjazz med Stian Carstensen tar et hvileår og er tilbake i 2018.»

Stian Carstensen er også leder av bandet Farmers Market. På sin fb-side skriver bandet: «Folkens. Vi har dessverre sett oss nødt til å avlyse konsertene i oktober. Rett og slett fordi vi har sykdom i bandet som krever dette. Vi kommer sterkere tilbake!»

Farmers Market skulle hatt konsert i Ullensaker kulturhus 19. oktober.

LES OGSÅ: De øver og øver

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.