Jysk flytter inn ved siden av Jem & Fix i nybygget som skal settes opp til fire store aktører sør for Byggmax som åpnet rett før jul i fjor.

– De er neste mann ut i handelsparken, og vi synes det er veldig hyggelig at en så stor internasjonal kjede velger å komme til oss, sier daglig leder Lars Kjell Tomren i Leto møbler.

– Dette blir en konkurrent til deres møbelbutikk?

– Ja, men de kommer til å utfylle hverandre godt, akkurat som de gjør på Jessheim. Dessuten er de med på å gjøre miksen komplett i det segmentet vi ønsker skal være i handelsparken, nemlig hus, hjem og interiør, påpeker han.

– Hva med de to siste aktørene?

– Vi har leietakere for resten av bygget også, men venter fortsatt på svar fra kommunen om de kan akseptere dem. Derfor kan vi ikke sette en eksakt åpningsdato ennå annet enn at det blir til høsten, men Jysk er signert og klart, sier Tomren.

VELDIG TRO PÅ OMRÅDET

Utbyggingssjef Lars Petter Christensen i Jysk har stor tro på regionen og ser frem til å åpne butikken før jul.

– Utviklingen med mye nybygging og mange nye mennesker i Eidsvoll og på Råholt er veldig spennende. Erfaringen fra butikken vår på Jessheim sier at det er riktig å ha butikker i så attraktive områder som definitivt vil vokse i fremtiden, sier han.

– Så dere etter flere steder å åpne ny butikk?

– Ja, men med flere spennende leietakere på Myrer som vi ønsker å jobbe med, i tillegg til at vi har et godt samarbeid med Tomren fra før av på Jessheim, så valgte vi å utvide det samarbeidet.

GJØR HVERANDRE GODE

Som Tomren er heller ikke Christensen bekymret for konkurransen når flere aktører i samme bransje blir nærmeste naboer.

– Vi synes det er hyggelig med flere aktører som drar kunder i fellesskap. Slike sammensetninger av butikker gjør hverandre gode og sammen gir vi gir et godt tilbud til kundene. Jeg tror mange mennesker i området kommer til å gjøre dette til en handelsdestinasjon, sier han.

Veksten i Eidsvoll er naturligvis den største motivatoren.

– Her er det stor boligutvikling og det kommer mange unge mennesker inn – som vi har erfart andre steder nord for Oslo. Og alle som kjøper boliger eller flytter trenger som kjent noe å fylle hjemmene sine med, sier han.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.