Lørdag formiddag fikk politiet ved Gardermoen politistasjon melding om at en spansk borger var tatt for tyveri med varer fra fire ulike taxfreebutikker.

VEKTERE PÅGREP MANNEN

Mannen i slutten av 50-åra hadde stjålet fra fire ulike butikker, og hadde tatt med seg varer til en verdi av cirka åtte tusen. Ifølge vaktleder Randi Nymoen Jahren ble mannen pågrepet etter en god innsats fra vekterne, og han ble overlevert til politiet for nærmere avhør.

KLEKKELIG BOT OG UTVISNINGSSAK

– Han fikk en klekkelig bot for forholdet, og må betale 15.000 kroner, forklarer vaktlederen, som også kan opplyse om at saken ble sendt videre til grensa grunnet mannens nasjonalitet.

Saken er foreløpig ikke avgjort, men teamleder ved grensekontrollen, Mustafa Karakurt, kan opplyse om at det vil bli opprettet en utvisningssak grunnet tyveriets  størrelse og omfang.

KAN BLI VARIG UTVIST FRA LANDET

– I ytterste konsekvens vil mannen bli varig utvist fra landet, men jeg tror neppe det vil bli utfallet i denne saken. Det ser ut til at han enten utvises i to eller fem år, forklarer teamlederen. 

LES OGSÅ: Stakk av fra regninga

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.