– Det er veldig morsomt å vinne bil i lotteriet til min egen klubb, trukket ut blant en haug med andre, sier Eide.

Han er én av dem som brenner for Ull/Kisa, og deltar blant annet på dugnader for klubben. Han er også fast gjest på seniorkafeen hver fredag.

– Jeg har også spilt fotball for Ull/Kisa. Det var i aldersbestemte klasser, så det er en stund siden. Men jeg brenner fortsatt for klubben, sier Eide.

160.000 KRONER

Bilen, som har en verdi til noe over 160.000 kroner, kommer han mest sannsynlig til å selge.

– Vi har to biler fra før, så denne blir nok lagt ut for salg, sier Eide.

Inger Helen Larsen fra administrasjonen i Ull/Kisa synes det er morsomt at det er en med tett tilknytning til klubben som ble trukket ut som vinner. Trekningen ble foretatt på hos Gardermoen politistasjon 28. desember. Lotteriet ble startet i februar/mars.

– Det var veldig hyggelig at det ble en patriot som vant bilen. Dette har vært et spennende prosjekt å få i havn. Det er solgt om lag 2.500 lodd. Vi hadde nok håpet på enda flere, sier Larsen.

FLERE FINE GEVINSTER

Men det var også flere gevinster på lista.

– Det var et reisegavekort til en verdi av 25.000 kroner og en høytrykksvasker til 8.000 kroner, forteller Larsen.

Bilen ble overrakt hos Møller Bil på Jessheim.

– Volkswagen Up er en populær bil i småbilklassen, og kan vel beskrives som en by-, pendler- og ungdomsbil, sier Tor Johan Mikalsen, salgssjef hos Møller Bil Jessheim.

LES OGSÅ: Barndomskompisene har gått gradene i Ull/Kisa helt opp til A-laget: Nå vil Herman og Karsten ta steget inn i førstelagsvarmen

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.